Ervaringen van anderen:

Sabine van den Bulk:
Horoscoop duiding door Joan Beekhuis is een groot succes. Mijn man Arnold en ik zijn een samenwerking begonnen. Hij is leraar en illustrator en ik heb een praktijk als therapeute. Joan Beekhuis is voor ons een uitgebreide horoscoop duiding gaan maken:
Waar kunnen we elkaar in versterken en waar moeten we op letten omdat we ook prive partners zijn? Ze heeft het prachtig op papier omschreven inclusief onze gezondheidstoestand. Interessant, veilig en ondersteunend is Joan Beekhuis.
Als ik cliënten heb in mijn praktijk kunnen ze een horoscoopduiding van Joan krijgen als dit nodig is.
Bedankt.

Janet van der Molen:
Advies en begeleiding bij ontspanning en overgangsklachten:
Doordat ik nogal wat klachten had door de overgang en geen medicijnen wilde gebruiken kwam ik terecht bij Joan. Zij deed een anamnese op basis van onder andere iriscopie. Daarna kreeg ik uitgebreid voedingsadvies en een segmentmassage om de balans tussen spanning en ontspanning te herstellen. Naast dat het zeer ontspannend werkt verminderen de klachten ook aanzienlijk. Veel te snel grijpen mensen naar medicijnen terwijl er veel meer mogelijk is met minder bijwerkingen. Ik raad anderen dan ook echt aan een bezoek te brengen aan deze praktijk.





Natuurlijke Geneeswijzen Meppel | Oosterboerweg 21 | 0522 252973
info@natuurlijkegeneeswijzenmeppel.nl



_